Programma

Informatie over het programma van U!TdagenD 2018 volgt zo snel mogelijk. Voor een indruk van het festival tonen hier zo lang het programma van vorig jaar.

Vrijdagavond 8 september en zaterdag 9 september: U!Tdagend, 9e editie
De  bruisende start van het culturele seizoen in het centrum van Hoogeveen.
U!TdagenD Hoogeveen is gratis!

Programmaschema 2017 (pdf)
Volledig programma met toelichting (pdf)
Affiche 2017 (pdf)


Aanvullingen / wijzigingen op het programma (bijgewerkt 7-9-2017):

Vrijdagavond 8 september: Poppodium naar binnen
Op vrijdagavond 8 september om 19.30 uur begint U!TdagenD 2017 met een wervelend openingsconcert.
Om 20.45 start dan in de foyer van De Tamboer het poppodium, dat aanvankelijk in de beeldentuin zou  zijn. Het wordt naar binnen verplaatst in verband met de slechte weervoorspellingen.
Op het podium treden op Foxy & Friends, De St Jago Band en Dirty Dog.

Zaterdagmiddag 9 september: meer optredens van Steven Brunswijk
Op zaterdagmiddag zijn er in de Comedytent op het Tamboerplein nu  twee optredens in plaats van één van Steven Brunswijk, de Braboneger: 14.00-14.20 uur en 15.00-15.20 uur.  Gisteravond was hij te zien op NPO 3 met zijn programma De Braboneger basht.
Zijn optreden zal worden afgelost door MEC Muziekschool met humor en muziek.

Het Malle Balle Circus is op zaterdagmiddag 9 september in de  Beeldentuin naast de Tamboer

Uitdagend Hoogeveen is gratisOp vrijdagavond 8 en zaterdag 9 september 2017 opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met U!TdagenD. Op meerdere podia met verschillende thema’s  in en om de Tamboer zal een gevarieerd en spraakmakend programma worden geboden.

Vrijdagavond 8 september: 19.00-23.30 uur
U!TdagenD begint al op vrijdagavond 8 september met een bruisend openingsconcert “Hallóóó Hoogeveen”. Een spectaculaire showavond vol muziek, zang en dans, met allemaal korte acts van maar liefst zestien verschillende artiesten/bands, allemaal ‘made in Hoogeveen’. 
Wethouder Bert Otten geeft om 19.30 uur het startschot voor een daverend U!TdagenD 2017. Na de show gaat het feest verder in De Beeldentuin op het poppodium.

Zaterdagmiddag 9 september: 13.00-17.00 uur
Op zaterdagmiddag zal er in en on De Tamboer vanaf de verschillende themapodia een heel afwisselend en verrassend programma worden geboden. 
Een greep uit de podia: Fotostripmaker & schrijver, Singer Songwriters, Kindertheater,  Urban Podium, Kunstmarkt, Speel-o-theek, Klassieke Muziek, Korenpodium, Kindertheater en nog veel meer.
Ook worden de Gaudi-bankjes onthuld, is allerlei lekkers verkrijgbaar en is er als vanouds volop straattheater, wat dacht u van “Ike the Bike” door de Bike Babes.

Programmaschema 2017 (pdf)
Volledig programma met toelichting (pdf)
Affiche 2017 (pdf)


Eind augustus verschijnt een speciale huis-aan-huis-krant over U!TdagenD Hoogeveen die wordt verzorgd door Hoogeveen Voluit.
Op woensdag 6 september verschijnt een U!TdagenD-pagina in de Hoogeveensche Courant.

U!TdagenD is mogelijk dankzij een bijdrage van de gemeente Hoogeveen

---

Drentse Uitmaand 2017
U!TdagenD 2017 is een onderdeel van de Drentse Uitmaand