vrijdag 2 juni 2017

U!TdagenD 2017. Kleine vooruitblik

U!TdagenD krijgt in 2017 een enigszins andere formule.
Het festival begint al op vrijdagavond 8 september om 19.30 uur  met een Hoogeveens Cultureel Openingsconcert in de Tamboerzaal. De avond wordt daarna om 21.00 uur voortgezet op het poppodium in de beeldentuin naast De Tamboer.

Op zaterdagmiddag 9 september zullen vanaf meerdere podia in en om De Tamboer allerlei artiesten optreden. Als vanouds is er die middag weer volop straattheater.
Wat dacht u van Ike The Bike door de Bike Babes. De Bike Babes zijn twee onhandige superheldinnen die op hun ingenieuze 4 meter hoge vliegfiets de wereld komen redden.

De Bike Babes vliegen op Ike the Bike ver bovende hoofden van het publiek en speuren de omgeving af naar mensen die hulp nodig hebben. Ike the Bike glijdt over het asfalt en door zijn glitterpaarse boxen klimken grappige parodieën op bekende superheldentunes. Tussendoor vinden er korte scenes plaats waarin interactief wordt omgegaan met het publiek

Deelnemen aan U!TdagenD 2017?
Belangstellenden voor een podiumoptreden. de Kunstmarkt, het Danspodium, het Korenpodium ne het Singer-Songwriter Podium kunnen zie nog aanmelden.
Kijk hier voor uitgebreide informatie