woensdag 24 mei 2017

Uitnodiging SINGER-SONGWRITERS PODIUM U!TdagenD Hoogeveen 2017

Op vrijdagavond 8 en zaterdagmiddag 9 september opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen weer met festival U!TdagenD Hoogeveen. De vorige edities waren een succesvolle, bruisende mix van professionele en amateuroptredens, kinderactiviteiten en een kunstmarkt. Jaarlijks brengt het festival duizenden mensen op de been.

Dit jaar kiest de organisatie voor een nieuwe opzet. Dat betekent dat we gaan werken met themapodia. Eén daarvan is het SINGER-SONGWRITERS PODIUM.

Graag bieden we enthousiaste singer-songwriters uit Hoogeveen en directe omgeving de mogelijkheid om zich te presenteren op dit SINGER-SONGWRITERS PODIUM.

Wanneer:
zaterdag 9 september tussen 13.00 en 17.00 uur

Waar:
Pagodetent op het Tamboerplein (dit is het festivalterrein van U!TdagenD)

Hoe:
Plug and play. Voorwaarde is dat je een optreden geeft van 30 minuten met live muziek. Of je begeleid jezelf op een instrument, of je wordt begeleid. Er is een piano aanwezig. Voor andere wensen wat betreft technische voorzieningen, nemen we na aanmelding contact op.

Aanmelden
Ben je van de partij? Aanmelden kan tot 16 juni aanstaande via pr@ontdekscala.nl,
onder vermelding van:
- naam singer-songwriter en eventuele muzikaal begeleider(s)
- e-mail, postadres, telefoonnummer
- repertoire, aantal nummers
- hoeveel tijd kun je maximaal vullen?
- gebruik piano ja/nee
- korte introductietekst over jezelf (3 regels)
- foto in hoge resolutie
Voor vragen kun je contact opnemen met Idaline van den Hoek of Gerrit Jan Rutgers van Scala Centrum voor de Kunsten, via pr@ontdekscala.nl en 0528 – 235005.