maandag 22 mei 2017

Uitnodiging DANSPODIUM U!TdagenD Hoogeveen 2017

Op vrijdagavond 8 en zaterdagmiddag 9 september opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen weer met festival U!TdagenD Hoogeveen. De vorige edities waren een succesvolle, bruisende mix van professionele en amateuroptredens, kinderactiviteiten en een kunstmarkt. Jaarlijks brengt het festival duizenden mensen op de been.
Dit jaar kiest de organisatie voor een nieuwe opzet. Dat betekent dat we gaan werken met themapodia. Eén daarvan is het DANSPODIUM.


Graag bieden we enthousiaste dansgroepen en dansscholen uit Hoogeveen en directe omgeving de mogelijkheid om zich te presenteren op dit DANSPODIUM. Het streven is dat we een mooie mix bieden van verschillende dansstijlen.

Wanneer:
zaterdag 9 september tussen 13.00 en 17.00 uur

Waar:
Foyer Theater De Tamboer

Hoe:
De dansvloer (balletvloer) in de foyer voor jullie. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Voor wensen wat betreft technische voorzieningen, nemen we na aanmelding contact met u op. Het publiek staat aan drie kanten om de dansvloer heen.

Aanmelden via pr@ontdekscala.nl
Zijn jullie van de partij? Aanmelden kan tot 16 juni aanstaande via pr@ontdekscala.nl,
onder vermelding van:
- naam dansgroep(en) en/of dansschool
- dansstijl
- naam, e-mail, postadres en telefoonnummer contactpersoon
- aantal dansers per dansnummer
- aantal dansnummers en de duur van de nummers (geef ook aan hoeveel tijd je in totaal in zou kunnen vullen, we kijken dan n.a.v. het aantal aanmeldingen hoeveel tijd we beschikbaar hebben)
- korte introductietekst over de dansgroep/school (3 regels)
- foto in hoge resolutie

NB: afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een programma en tijdschema. Het kan zijn dat we moeten kiezen om zo veel mogelijk verschillende dansstijlen aan bod te laten komen.
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Idaline van den Hoek of Gerrit Jan Rutgers van Scala Centrum voor de Kunsten, via pr@ontdekscala.nl en 0528 – 235005.

Met swingende  groet,

Namens de organisatie van U!TdagenD Hoogeveen
De Tamboer | Scala Centrum voor de Kunsten | Bibliotheek / De Verhalenwerf | Het Podium