woensdag 24 mei 2017

Aanmelden voor Podiumoptreden, Kunstmarkt, Danspodium, Korenpodium en Singer-Songwriters Podium

Aanmelden voor U!TdagenD 2017
Op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 september 2017 opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met U!TdagenD. Op meerdere podia met verschillende thema’s  in en om de Tamboer zal een gevarieerd en spraakmakend programma worden geboden.

De vorige edities van U!TdagenD waren een succesvolle, bruisende mix van professionele en amateuroptredens, kinderactiviteiten en een kunstmarkt.  Jaarlijks bracht het duizenden bezoekers op de been.

Aanmelden
Ook de podiumkunstenaars, beeldend kunstenaars, dansers, dansgroepen en koren uit Hoogeveen en omgeving krijgen een professionele podiumplek! Opnieuw maakt de organisatie ruim baan voor
(semi-)amateurs. Dus wil je publiek, stap op dat podium!
Toneelvereniging, dansgroep, muzikant, beeldend kunstenaar, conferencier, singer-songwriter, rock- pop- , metalband of noem maar op. Elke (semi-)amateur uit Hoogeveen en omgeving krijgt de kans op eeuwige roem. In 2017 opnieuw ruim baan voor lokaal talent op  binnen- en buitenpodia rond de Hoofdstraat Noord, in het centrum van Hoogeveen en in Theater De Tamboer.
De aanmeldprocedure is gestart.

Aanmelden voor een podiumoptreden (tot 1 juni)
Aanmelden voor deelname aan de Kunstmarkt (tot 24 juni)
Aanmelden voor het Danspodium , het Korenpodium en het Singer-Song Writers Podium via pr@ontdekscala.nl (tot 16 juni)


Organisatie
U!TdagenD is een initiatief van Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Scala  Centrum voor de Kunsten, Het Podium en Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf

Gemeente
U!TdagenD 2017 kan worden  gerealiseerd met een bijdrage van de gemeente Hoogeveen. Noteer alvast de data en bedenk wat je op het festival wilt presenteren. 

En…
het nieuwe seizoen begint niet alleen met U!TdagenD. Op 1 en 2 september is ook weer het www.occultfest.nl . En op zaterdagavond 9 september “Bios in het park”