dinsdag 4 augustus 2015

Hartje Zomer Festival, 12 t/m 14 augustus

De culturele instellingen presenteren het Hartje Zomer Festival: superleuke workshops voor kids!

Van woensdag 12 t/m vrijdag 14 augustus iedere middag twee workshops, van 14.00 - 15.15 en van 15.45 tot 17.00 uur.

Van Boomwhackers tot breakdance en van toneelspelen tot Pasotti ART. In de pauzes flitsende dansdemo's van Tresor Dance Centre, De Dansschool en Top Fit en lekker wegdromen bij de wandelende verhalenverteller.Woensdag 12 augustus
In de slagwerkworkshop met Joran Dijkstra maak je samen een fantastisch muziekstuk, met Boomwhackers, emmers en djèmbe's! En jouw inbreng is daarbij van groot belang.
Ben je creatief en durf je alles? Doe dan mee met de toneelworkshop van Ruth Bouwmeester. Als je leuke verkleedkleren hebt, mag je die natuurlijk meenemen.

Donderdag 13 augustus
In de dansworkshop van Max Krijthe leer je allerlei vette breakdance tricks en coole moves. Doe zo vaak mee als je wilt en wordt steeds beter.
Kinderkunstenaars in de dop kunnen samen met Chantal de Wolde aan de slag met een echt kunstwerk, dat een mooi plaatsje in de Beeldentuin krijgt. Heb je zelf materiaal waarmee je wilt werken, neem dat dan gerust mee.

Vrijdag 14 augustus
Kies één of twee van de vier workshops: muziek maken met Joran, toneelspelen met Ruth, breakdancen met Max of een kunstwerk maken met Chantal. En beschilder je eigen Pasotti, een prachtige zomerparaplu! Kunstenaars Geert Oldenbeuving en Anita Zwart helpen je op weg, paraplu's, verf en schortjes liggen klaar. Trek wel kleren aan die vies mogen worden.
Vanaf 17.00 uur zijn ouders, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom voor de eindpresentatie, waar je kunt laten zien wat je in de workshops hebt geleerd.

Reserveren voor de workshops is niet nodig, maar vol=vol.
We zien je graag op Hartje Zomer!

Kijk voor meer informatie op de site van De Tamboer