donderdag 27 november 2014

Tijdens het speeddaten werd de nieuwe datum onthuld: 5 september 2015

Speeddaten in De Tamboer. Het kon gisteravond. Onder het motto "Van inspiratie tot ontmoeting" wisselden tientallen mensen samenwerkingsmogelijkheden met elkaar uit.

Ook de organisatie van U!TdagenD Hoogeveen was aanwezig. De nieuwe datum kon al worden onthuld: zaterdag 5 september 2015. Aanmelden kan vanaf 1 februari via deze site.

---

Professioneel podium voor Hoogeveense kunstenmakers
Ruim baan voor (semi-)amateurs


Op zaterdag 5 september 2015 opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met festival U!TdagenD. Podiumkunstenaars en beeldend kunstenaars uit Hoogeveen en omgeving krijgen een podiumplek!

De vorige edities van U!TdagenD waren een succesvolle, bruisende mix van professionele en amateur optredens. U!TdagenD 2014
bracht 10.000 bezoekers op de been. Dus wil je publiek, stap op dat podium!

Toneelvereniging, dansgroep, muzikant, beeldend kunstenaar, conferencier, singer-songwriter, rock- pop- , metalband of noem maar op. Elke (semi-)amateur uit Hoogeveen en omgeving krijgt de kans op eeuwige roem. In 2015 meer dan ooit ruim baan voor lokaal talent op  binnen- en buitenpodia rond de Hoofdstraat Noord, in het centrum van Hoogeveen en in Theater De Tamboer.
U!TdagenD is een initiatief van Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Scala  Centrum voor de Kunsten, Het Podium, Museum de 5000 Morgen en Bibliotheek Hoogeveen.

U!TdagenD 2015 kan alleen gerealiseerd worden  met een bijdrage van de gemeente Hoogeveen.  De aanvraag is ingediend

Noteer alvast de datum en bedenk wat je op het festival wilt presenteren.
Aanmelden kan vanaf 1 februari 2015 via www.uitdagend.nl

Flyer over U!TdagenD 2015 (pdf)