woensdag 31 juli 2013

Hans Grondel & Marissa Linneman

In 2012 besloten ze de handen ineen te slaan. Na een aantal keer elkaars voorprogramma  te doen kwamen ze erachter dat er een muzikale chemie ontstond. Daar moest wat mee gedaan worden!

Beide songwriters zijn gek op catchy melodie├źn, Linneman benadert het vanuit een vrolijk/meezingbaar perspectief en Grondel meer vanuit het creatieve/melancholische. Denk hierbij aan de samenwerking tussen Taylor Swift en John Mayer.

Hans Grondel is ook bekend als de zanger/gitarist/liedjesschrijver van de band NU waaruit  een samenwerking met Triggerfinger voortvloeide, een EP (Spider In A Web) en vele optredens zoals: Eurosonic, Patronaat, 013 en MTV.
Marissa Linneman bracht met haar duo Lima in 2011 al een succesvolle EP (You & Me) uit geproduceerd door Marco Geerdink, bekend van Skik. Ook wonnen ze tweemaal het 'Gooi maar in mijn pet festival.'

Bent u benieuwd naar de combinatie tussen vrolijk/meezingbaar en melancholie, kom naar U!TdagenD 2013 en geniet van hun optreden 's middags in De Tamboer! In het najaar van 2013 verschijnt het debuut met de gecombineerde kwaliteiten van deze jonge songwriters.

Tamboer Passagezaal: 14.30-15.00 uur


www.rootnote.nl