donderdag 24 mei 2012

Erwin Nyhoff sluit middag af

Erwin Nyhoff
Natuurlijk heeft U!TdagenD 2012 ook weer een groot podium. Op dit podium treden op namens Cultureel Centrum Het Podium Capeman, Natalia Jayden en Erwin Nyhoff.
Nyhoff sluit 17.00 uur de middag af.

Ook De Tamboer verzorgt een aantal programma-onderdelen op het grote podium. Die maken we binnenkort bekend.Capeman
Natalia Jayden
CAPEMAN (3FM SERIOUS TALENT)
Nieuwe naam, nieuwe richting. Capeman is de band die uit het oude The Darko is voort gevloeid. De band rond Darko Tadic is in de oude formatie al een keer Serious Talent. Onder de naam Capeman is de Amsterdamse rockband een andere muzikale weg ingeslagen. Stevige alternatieve rock in de stijl van bands als Millionaire, dEUS, Kasabian en Arctic Monkeys. Frontman Darko zingt dromerig als tevoren, maar schudt de luisteraar af en toe ineens flink wakker. 
http://www.capeman.nl

NATALIA JAYDEN (3FM SERIOUS TALENT)   
De muzikale reis van Natalia begint in Polen waar ze geboren is. Op 10-jarige leeftijd verhuist ze naar Nederland en volgt daar na haar middelbare school een muziekopleiding.Op dit moment pendelt ze tussen Rotterdam en Londen om de hand te leggen aan haar debuutalbum. Dit album wordt voor het merendeel geproduceerd door o.a. Martin Terefe, die ook al verantwoordelijk was voor Jason Mraz, Train en James Morrison. Met haar liedje 'Finish Line' is ze een nieuwe verse Serious Talent in 2012. (januari)
http://www.nataliajayden.com

ERWIN NYHOFF (FINALIST THE VOICE 2011)  
Gezegend met één van de mooiste zangstemmen van Nederland, imponeerde Erwin Nyhoff een kleine 2 decennia terug met zijn band The Prodigal Sons. Daarmee stond hij o.a. op Pinkpop en South By Southwest (USA). Maar ondanks de unieke kwaliteiten kon het succes niet worden doorgezet en sinds een flink aantal jaren doet hij het solo, zichzelf begeleidend op akoestische gitaar. De meeste bekendheid verwierf Nyhoff natuurlijk met zijn deelname aan The Voice of Holland in 2011 waarmee hij in de finale belandde samen met Iris Kroes (winnares), Paul Turner en Chris Hordijk. 
http://www.erwinnyhoff.nl/